Saturday, October 15, 2011

15-10-2011 Ride Breakfast Tg. Malim

Lama dah tak ride breakfast, so minggu ni aku ngan kengkawan plan ride santai ke Pau Yik Mun Tg. Malim. Lama dah tak mai sini... Dapatla kumpulkan 8 rider member kali ni...

semua sampai on time seperti dijanjikan...on da' bike @ 9am

 lapar yer bang....

 Kawa RR150 jentera baru bro Halim@Sotong..

 Tayar Mich PR3 baru pasang semalam tuu kat Aprilia Strada bro Panjang...
rider2 kelaparan selamat sampei.. ride santai jer.. KR150 tu jer yg laju.. bikin panasss!!





 snap gambar bukti ke bro Ghaz tu... hehe

wah kami 1st group sampai pagi ni.. selalu penuh jer bikers breakfast kat sini tapi selalunyer hari ahad la.. tapi tak lama lepas tu baru lagi 2 group lain sampei... baru ler meriah pagi tu....

 orang lain makan pau... gua sama bro Ghaz je nak try western food kat sini..


mee wantan bro Zam memang menyelerakan.. hehe


rider-rider kekenyangan... sembang nyer sembang sampai pukul 12 kami kat sana.. masa utk pulang ler


masa untuk pulang.... nak santai lagi ker ? hehehe

 pukul 1 kami selamat sampai Shell Jln Duta..
masa untuk pulang & cuci motor..... chow chin!!