Tuesday, March 29, 2011

04-03-2011 - Ride Sup Gear Box Bentong, Pahang

Ride santai bersama kawan - kawan..




RV @ Shell Gombak..



Platun pertama yang tiba di Tol Karak.. hehe.. Best dan seram gak layan corner jalan Karak yang kini diterangi lampu jalan hingga ke terowong tu.. Macam kat litar Losail, Qatar plak rasenyer..



Platun kedua..













Maleh nak citer la betapa sodapnyer sup gear box dorang.. perghh... layanzzz

BENTONG....

BE_Tong... Teringat kampung halaman yerk....



Pukul 2.15 dah sampai Toll Gombak.. Masa untuk calibooottt!!!




Akibat nak balik cepat jumpa bini selepas pekene sup gear box, sorang member sudah kene langgar dgn budak sekolah plak.. tapi semuanyer settle dengan aman.. umur baru 15 tahun dah bawak moto pagi-pagi buta ni.. hissshhhhh!!!!