Monday, November 1, 2010

2 more days to Ride to Koh Samui, Thailand

tinggal 2 malam jer lg wooo.... hari ni dapat kabar gembira sbb 3 lagi sahabat dr LY Bikers sudah confirm mau join ride ke Koh Samui.. so total semua sekali dah 13 rider tegar kali ni.. 2 mlm je lagi nak ride, 1 bende pun tak prepare lagi kecuali basuh motor je smlm.. mlm ni br nak start cr passport n geran moto, buat kira2 bape byk duit mau tukar ke Bath esok.. urusan sticker limited utk rider2 tegar ngan t-shirt akan settle esok.. hotel tak perlu booking, kita hantam kromo jer.. harap2 jgn hujan or banjir kat sana berterusan udah ler.. lusa boleh kita ride dgn jayanyer... hehe..

Rider/Jentera
01. Wa / Kawa ER6n
02. Haj Jil / Kawa ER6n
03. Zam / Kawa ER6n
04. Muzz / Kawa ER6n
05. Ajoy / Kawa Z1000
06. RJ / Kawa Z1000
07. Harry / Kawa KLE 500
08. Zarul / Kawa KLE 650
09. Taking Soul / Honda Africa Twin
10. Bojan / Honda CBR1000
11. Padil / Yamaha TDM 850
12. Awe / BMW GS 1300
13. Flying Tech / Aprilia Strada 650

nampak nyer wakil Ducati takde ni.. bro Sham tu tak nak meng'join'kan diri ker.. hehehe!!

tak lupa jutaan terima kasih kpd Mr RJ yg sponsor t-shirt utk ride kali ni.. t-shirt jer ker? petrol takde ke mcm ride pi Phuket last time.. hehehe..

walaupun ade kabar kurang gembira pasal cuaca hujan & banjir yg melanda sebahagian area selatan thai.. tp bak kata pepatah

Biar berdentum guruh di langit
Biar bergelora air dilautan
Hajat  nak riding tetap membukit
Rider Tegar  tak gentar cabaran..

p/s - tapi kalau dah banjir, air dah masuk exhaust nak redah mendenyer.. huhuhu