Monday, October 11, 2010

09-10-2010 Ride Mee Kari Ulu Bernam

09-10-2010 Ride LY Bikers @ Ulu Bernam

Ride mingguan LY Bikers kali ni disertai ramai bikers2 dr pelbagai jenis jentera.. Dek krn ramai sgt yg join maka tercetus lah persaingan sengit dlm saingan geng underbone.. hehe.. tak serik2 mau lacing la dorang ni. so ade lah adegan motor 'jahanam' separuh jalan... time pegi 125ZR barai, time balik plak 135LC power plak terbarai.. ingatkan power sgt la... huhu

antara superbike yg join ride 'dinner' kali ni.. kapcai dah gerak dulu, tak sempat mau snap gambar dorang..

kami ditegur Yus Raja Lawak masa RV kat Shell Jln Duta.. dia pesan "jangan bawak moto bila mabuk mcm Naxxx, nanti tertonggeng plak.. hehe" dia bergurau je kot..

125ZR yg terbarai kat RnR Rawang.. pasal ni la semua geng underbone lewat sampai.. apa la.. beli LC je lps ni..

geng moto besor yg sampai dulu.. geng underbone dah kene potong la td.. hehe

mmg marbeles la mee kari kat sini.. sedap giler seh..

bro Man, Padil & Panjang yg dah kekenyangan...

geng underbone yg lewat sampai br nak suppedek.. jgn mkn bebanyak, sat lg nak racing..

otai @ orang lama turun lepaskan gian... hehe

haha!! rider yg menduduki tmpt terakhir 1st round dlm saingan LC135 hari ni.. hehe!!

kembar tak seiras... mcm berjanji plak otai Hatyai ni yerk....

along dino minta tip dr org lama camner nak kasi moto laju utk 2nd round blk nanti.. hehe

balik time... start your engine!!

br je 200meter jln, motor otai LC ni jammed plak.. geng underbone lain dah lesap dah.. haha

juara & naib juara utk ride minggu ini.. hehe.. yg no 3 terus chow dah, mak suruh balik kot.. hehe

sesi begambar sementara menunggu geng moto beso yg 'menolak' LC si bohjan yg dah jammed...

podium 123.. tp rider no 3 tu kata dia menang time race, bukan time finishing.. paham ke ape maksudnyer.. pi tanya la sendiri ride gagak hijau tu.. wa no komen..

selalu sgt jd 'champ' underbone.. sesekali rase tempat terakhir, ape slhnyer.. yg penting ride minggu ni kasi bwk turun itu CBR la yerk...


time : 4am...
esok masuk 'workshop' yer bang... 

byk lagi gambar kat sini.. Album Ride Ulu Bernam