Saturday, October 2, 2010

02-10-2010 - Ride Sup Gear Box

02-10-2010 Ride LY Bikers @ Bukit Mahkota

buat pertama kalinyer aku join xtvt mingguan geng LY Bikers... riding di mlm sabtu.. hehehe.. riding yg penuh dgn aksi beracing sepanjang jalan.. laju2 moto dorang ni... hehe.. yg slow pun ade gak.. huhu..
RV @ Shell Jalan Duta... 12mlm.. lewat psl ramai yg br pulang dr open house pak tam misai la... hehe

sampai dah kat kedai ni.. ape nama ntah aku pun lupa.. lawanyer helmet br aku tu.. huhu

mase kami sampai dorang tgh kemas nak tutup kedai tp tak jd sbb regular customer sudah sampei la.. hehe..
deretan jentera yg tak reti nak slow masa kat highway td... mcm pelesit... kalau ade road block td, abih sumer kene sumbat sampai penuh lokap.. hehehe

makan time... bukan main selera yer... penat beracing la katakan..

amacam terbaek tak?? layannnnn
sup gear box berasap lg tu... amat menyelerakan..... rugi la sape yg tak join ride mlm ni...
brader ni tak makan... takut moto berat kot time balik nanti.. hehe
settle nasi ngan sup daging aku... sedap sangat la.. next time mesti mau mari lg ni....
abih tulang2 pun nak dikokaknyer... ini 1st ride dia dgn jentera oren barunyer... selera betul tu...

dalam byk2 moto lain yg cun, moto 'antik' ni jugak yg jd tumpuan tokey & pekerja kedai tu... lawa lg moto aku... hehehe

time balik... masa utk rider2 yg tewas dipusingan pertama td utk repeat di pusingan kedua..hehe.. moto hitam kiri tu mmg champion mutlak dgn ketiadaan pencabar2 utama ride kali ni...
tp dlm byk2 moto, 3bj moto ni jugak yg hensem lg kacak.... hahaha....

tak dpt snap la.. laju sgt bdk2 ni bwk moto.... takde la laju sgt pun.. hehehe..
sampai kat port LY Bikers, beginilah aksi rider yg menduduki tangga terakhir... hahaha... hang kata hang terrar, piiiraaahhh!! penat yer bang kene tapau jauh td.. hehe..


chow!!