Saturday, September 4, 2010

03-09-2010 Ride Bagan Lalang - LY Bikers

03-09-2010 - Ride Buka Puasa ke Bagan Lalang bersama geng LY Bikers

Ride yg dirancang last minit ni berjaya mengumpulkan 16 rider pelbagai jenis motor.. yg bosa ado, yg kocik pun ado... pendek kata macam2 moto ado.. ride suka2 jer nak berbuka puasa bersama2 geng2 LY...
 RV port biasa LY Bikers @ 6pm.. geng LC dah gerak dah.. tak sempat snap gambar.. hehe
moto baru Mr. Panjang.. Aprilia Pegaso 650.. terbaekk..

 
 


pit stop @ RnR Sg Besi, menanti rider2 lain yg lewat... jam dah dekat 6.30pm ni..
cun tu.. berhajat ker.. tp boleh beat er6 ker ini moto? hehehe..



entah apo lagi yg tak kono ngan moto si daud ni... dah laju dah R1 tu...
sampai Toll Nilai, tak muncul plak kelibat R1 & African Twin.. laju sangat kot kami riding td sampai jauh dorang kene tapau.... hehe.. R1 pun kene tapau dek ER6 ker.. musykil ni.... sudah nyer buka puasa tepi highway jer..

rider kembar tapi tak seiras....
tunggu punya tunggu African Twin muncul di kala azan magrib berkumandang, tayar R1 bocor rupenyer... so kami gerak dulu, rider R1 akan ditolong oleh kwn2 nyer..

geng LC yg dah kenyang makan pun... makan tak tunggu otai2 nih...

makan time... kebulur dah ni....
macam2 lauk ade.. udang masak merah, siakap, sotong, ikan jaket, tomyam.. byk lg lah.. 
terima kasih bro Awey yg sudi belanja kami....
dorang dah kenyang dah.. kami br nak balun lauk2 ni...
kekenyangan da.... puasa ker bang ? hehe..
rupe nyer hari ni besday bro Awey daa.. moga panjang umur & selalu2 la blanja kami mkn yer...

happy besday yg ke 30 Mr Awey...
ni la rider paling tegar utk ride kali ni.. dgn kemeja & slack jer.. tegar nyer pasal, tak sempat nak tukar bj...
kering tul bibir nyer tu.... puasa la katakan..... hehehe
mcm YB tgh discuss ngan penduduk kg Bagan Lalang plak... hehe


 Arai ... pilihan rider2 tegar...
 Jom balik!!!!!
 
 
 
 
 
jom racing!!! ops jom balik la...... hehe..
balik ke pangkal jalan.... LY Biker port... eh.. nape geng LC tak sampai lagi..huhu!!

gambar lagi kat sini: http://picasaweb.google.com/rider.irwan/RideBaganLalangLYBikers?feat=directlink

sayonara!!!!!