Thursday, December 31, 2009

27-06-2010 - Ride Port Dickson FERNO

27-06-2009
Destination - Port Dickson, N9
Rider - Fernorians

ni lah 1st ride yg aku join dgn geng2 Ferno (Friends Amongs ER6 Owner Malaysia).. actually ni 2nd Gathering Ferno, so 1 semenanjung punyer rider2 er6 turun sambil berkenal2an sesama bikers... memandangkan aku ngan pyan tak penah join dorang, lgpun nak cr kwn2 yg guna moto yg sama, so kami pun turut serta..
RV at Hentian Serdang sementara menanti geng2 central yg lain termasuklah geng dr utara...
2nd RV kat hentian mana ntah aku pun tak ingat, ni port sambil menunggu geng dr selatan sampai.. hehe
akhirnyer sampai gak di Dataran PortDickson ni.. ade dekat 70 bj moto rasenyer time nih....
apo lah yg brader tu belek.. sama je semua moto tu....
tapi dalam byk2 er6 kat tanah malaya ni, cuma ade sepasang jer kembar ok.. jgn jeles yer..