Thursday, December 31, 2009

17-10-2009 - 1st ride oversea.. Betong,Thailand

17-10-2009
Destination - Betong,Thailand
Rider - Akihiro & Hj Pyan

1st time kami berdua ride ke Betong, Thailand. actually bukan la kami berdua jer, ditemani 3 lg geng yg follow naik kereta jugak. kalau tak, sape nak amik gambar kami nanti. dah lama berhajat nak ride ber2 kesana since kluar moto dr kedai lg.. so buat pertama kalinyer moto kami akan ke oversea.. hehe

RV 7.30am @ Shahira Bistro.. menunggu ketibaan geng yg follow naik kereta.
gaya seorang rider tegar.. ehehe!!
ni kat highway dah lepas area Ipoh rasanyer dah ni.. tak byk gambar atas jln raya sbb kerete yg follow tak selaju moto kami.. wah wah wah..
kembar WSR akhirnyer tiba ke Imigresen Pengkalan Hulu, Perak..
cop passport tu.. bukti nak tunjuk kat kwn2 nanti.. hehe
pose sewel utk kenangan dimasa dpn.. huhu!!

sayonara bebeh!!!  we will back...